Helaas, door een technische storing zijn we momenteel niet via AM 891 kHz te beluisteren. Via onze internet stream zijn we wel te beluisteren.

Onze excusses voor het ongemak.

 

891 Polderpop Radio is in de regio Eindhoven/Veldhoven e.o. te ontvangen via de middengolf (AM) 891 kHz.

Dus zet je transistor- , wekker en/of autoradio op de AM 891 kHz en luister mee waar je ook bent in deze regio!

Op dit moment zenden we nog uit met een zender met beperkt vermogen ( met dank aan Gerard Lokhof voor het uit lenen van). Het wachten is op onze definitieve zender uit Griekenland. Deze zender kan wel het vermogen produceren wat we mogen volgens de wet. Alleen de paard en wagen vanuit Griekenland naar Nederland gaat niet zo snel.....

Helaas is er nog steeds geen goed nieuws te melden inzake onze nieuwe zender. Waar de zender nu precies is? Niemand die het weet. In ieder geval is hij nog steeds niet op de plaats van bestemming, zodat we eindelijk eens met vol vermogen kunnen uit zenden.

Daarbij komt ook nog dat op dit moment het signaal van Polderpop Radio op AM 891 middengolf behoorlijk wordt gestoord door andere zenders.

Ook hier wordt aan gewerkt om de storingen door andere zenders te verhelpen. Helaas geldt ook hiervoor dat het niet zomaar is opgelost. 

 

Mocht het zijn dat onze stream via de diverse portalen niet werkt, de oorzaak hiervan is dat ons IP nummer is gewijzigd.

Hoe dit heeft kunnen gebeuren zijn we volop aan het uitzoeken. Het nieuwe IP nummer is geworden:

78.129.224.21:23868/:stream.mp3

 

Op vrijdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur is er een nieuw programma op 891 Polderpop radio: Oud is Goud met John Sturris en Rick van Amstel. De herhaling wordt op maandagavond van 21:00 - 23:00 uur uitgezonden.

 

Elke zondagmorgen tussen 11:00 en 12:00 uur is er een artiest te gast in het programma van Peter Swaak.

Zondag 20 oktober is Jan Koevoet (telefonisch) te gast.

 

De Tipparade van toen! met Fred Zondag.

Iedere vrijdagmiddag van 16:00 - 18:00 uur en de herhaling op zondag  van 19:00 en 21:00 uur.

Vrijdag 11 oktober de tipparade van 19 oktober 1974, De complete lijst zoals die gedraaid wordt staat hieronder:

Powerdonderdag elke donderdagavond van 20:00 - 22:00 uur op Polderpop Radio

Trek elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur je "dancing shoes" aan en dans mee op de lekkerste dance classics en ga helemaal uit je dak!

 

 

Fan van de radiogeschiedenis? Dan zit je goed bij Polderpop Radio! Want in het programma de Gouwe Ouwe Club, elke zaterdag en zondag tussen 16:00 - 18:00 uur hoor je eigen opnames van Henk Kruize over de Nederlandse en Internationale zeezenders!

Maak jij een leuk radioprogramma en past het op Polderpop Radio? Zo ja laat het ons dan weten en neem contact op met ons. Wie weet ben jij dan binnenkort te horen op ons mooie radiostation!

 

Polderpop Radio is ook te beluisteren via het radioportaal van Talpa radio, Juke! Ga naar radio.juke.nl en klik op de blauwe balk direct luisteren. Vul bij zoeken in Polderpop Radio en luisteren maar!