Helaas is het niet mogelijk om Polderpop Radio via de AM/middengolf te ontvangen.

Om weer "Back on air" te komen zoeken we met spoed naar een locatie waar onze zender + antenne mag staan in Veldhoven en/of omgeving.

Weet jij een perfecte locatie voor ons of heb je die zelf neem dan direct contact met ons op via "contact" op deze site!

Ook wanneer je nog vragen hebt neem gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag!

 

Mocht het zijn dat onze stream via de diverse portalen niet werkt, de oorzaak hiervan is dat ons IP nummer is gewijzigd, omdat we zijn overgestapt naar een andere aanbieder.

 

Het nieuwe IP nummer is geworden: 54.36.89.71:8609/:stream.mp3

 

Elke zondagmorgen tussen 11:00 en 12:00 uur is er een artiest te gast in het programma van Peter Swaak.

Zondag 15 december is Eric Jaspers (telefonisch) te gast.

 

De Tipparade van toen! met Fred Zondag.

Iedere vrijdagmiddag van 16:00 - 18:00 uur en de herhaling op zondag  van 19:00 en 21:00 uur.

Vrijdag 6 december de tipparade van 13 januari 1973, De complete lijst zoals die gedraaid wordt staat hieronder:

Powerdonderdag elke donderdagavond van 20:00 - 22:00 uur op Polderpop Radio

 

 

Trek elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur je "dancing shoes" aan en dans mee op de lekkerste dance classics en ga helemaal uit je dak!

 

 

Fan van de radiogeschiedenis? Dan zit je goed bij Polderpop Radio! Want in het programma de Gouwe Ouwe Club, elke zaterdag en zondag tussen 16:00 - 18:00 uur hoor je eigen opnames van Henk Kruize over de Nederlandse en Internationale zeezenders!

Maak jij een leuk radioprogramma en past het op Polderpop Radio? Zo ja laat het ons dan weten en neem contact op met ons. Wie weet ben jij dan binnenkort te horen op ons mooie radiostation!

 

Polderpop Radio is ook te beluisteren via het radioportaal van Talpa radio, Juke! Ga naar radio.juke.nl en klik op de blauwe balk direct luisteren. Vul bij zoeken in Polderpop Radio en luisteren maar!