891 Polderpop Radio is in de regio Eindhoven/Veldhoven e.o. te ontvangen via de middengolf (AM) 891 kHz.

Dus zet je transistor- , wekker en/of autoradio op de AM 891 kHz en luister mee waar je ook bent in deze regio!

Op dit moment zenden we nog uit met een zender met beperkt vermogen ( met dank aan Gerard Lokhof voor het uit lenen van). Het wachten is op onze definitieve zender uit Griekenland. Deze zender kan wel het vermogen produceren wat we mogen volgens de wet. Alleen de paard en wagen vanuit Griekenland naar Nederland gaat niet zo snel..... 

 

Mocht het zijn dat onze stream via de diverse portalen niet werkt, de oorzaak hiervan is dat ons IP nummer is gewijzigd.

Hoe dit heeft kunnen gebeuren zijn we volop aan het uitzoeken. Het nieuwe IP nummer is geworden:

78.129.224.15:16095/:stream.mp3

 

Elke zondagmorgen tussen 11:00 en 12:00 uur is er een artiest te gast in het programma van Peter Swaak.

Zondag 25 augustus is Edwin Saman van de Boyband Storm(telefonisch) te gast.

De Tipparade van toen! met Fred Zondag.

Iedere zondag  van 19:00 en 21:00 uur.

Zondag 18 augustus de tipparade van 1 september 1973, De lijst staat hieronder:

Powerdonderdag elke donderdagavond van 20:00 - 22:00 uur op Polderpop Radio

Trek elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur je "dancing shoes" aan en dans mee op de lekkerste dance classics en ga helemaal uit je dak!

 

 

Fan van de radiogeschiedenis? Dan zit je goed bij Polderpop Radio! Want in het programma de Gouwe Ouwe Club, elke zaterdag en zondag tussen 16:00 - 18:00 uur hoor je eigen opnames van Henk Kruize over de Nederlandse en Internationale zeezenders!

Maak jij een leuk radioprogramma en past het op Polderpop Radio? Zo ja laat het ons dan weten en neem contact op met ons. Wie weet ben jij dan binnenkort te horen op ons mooie radiostation!

 

Polderpop Radio is ook te beluisteren via het radioportaal van Talpa radio, Juke! Ga naar radio.juke.nl en klik op de blauwe balk direct luisteren. Vul bij zoeken in Polderpop Radio en luisteren maar!