Reactie plaatsen

Reacties

Henk Kruize
een maand geleden

hee vriendjes en vriendinnetjes van de Gouwe Ouwe Club, je kan het programma voortaan ook op Dinsdagavond in de "reload" horen.... henkie in de hotseat...
Enjoy!!!!

henk kruize
2 maanden geleden

Hey Ronald,
Mooi deze van The Little River band... misschien meer van die mooie evergreens in je programma?
Henkie

henk kruize
3 maanden geleden

Ha Ronald Op De Radio..
Het zou leuk zijn als je op deze mooie zonnige Zaterdag "Jump" van "Van Halen", de band van de Nederlandse broertjes Eddie en Alex Van Halen, zou willen draaien.
Succes...
Henkie

Henk Kruize
4 maanden geleden

Hey Ronald.
Succes met de show en draai een leuke van Van Halen.... Running with the devil... Volume gaat hier dan op standje "buren ruzie"..
Henkie

henk kruize
4 maanden geleden

Hey Ronald
Ook vandaag een suggestie voor je playlist, ik ben groot fan van Lenny Kravitz dus zou je van hem "Alway's on the run" kunnen spelen??
Thanks... Henkie

Henk Kruize
4 maanden geleden

Hey Ronald,
een leuke suggestie voor je playlist... Cher met If I could turn back time... met die leuke clip.. Cher in een stoeipakje op een marineschip en een hoop kwijlende matrozen die erbij staan...
Henkie

henk kruize
4 maanden geleden

Ik wil iedereen bij deze een hele fijne Pasen toewensen en heel veel plezier met ons mooie station gedurende het paasweekeinde.
Henk

Jacco Hagoort
4 maanden geleden

Hey Marijn,

Bedankt voor je reactie!

Het klopt inderdaad dat we in Eindhoven met een lagere bitrate uitzenden dan in Schaijk.
Dit heeft een reden.
De ontvangst van de DAB+ zender Eindhoven laat te wensen over. Men is bezig om een extra zender op te stellen om de ontvangst te verbeteren. Zodra het weer beter is kan de antenne op een dak worden gehesen. De zendertechnicus heeft met ons uitvoerig over het probleem gesproken. De uitkomst was of wij aan een proef wilden meedoen.
Met een lagere bitrate kom je zowel indoor als outdoor een aantal kilometers verder. Hierdoor is de overloop voor auto radio’s beter m.b.t. de zender in Schaijk.
We hebben ingestemd om dit te doen en te kijken naar de resultaten.
Helaas heeft de zender in Schaijk stormschade opgelopen en wacht op nieuwe antennes. Als het goed is worden deze medio april vervangen.

Als alles weer draait zoals het moet dan gaan wij uiteindelijk ook weer terug naar 72kbps net zoals in Schaijk.

Gr. Jacco
Polderpop Radio

Marijn
4 maanden geleden

Hoi wat een leuk station maar wat klinkt het Station slecht met 48kbps 1a misschien een idee om hetzelfde te zijn als zender Schaik? 72/2a???

henk kruize
5 maanden geleden

Hey Ronald de Draaijer...
Is er nog ruimte in je playlist om een lekkere song van "Hi heels" Tina Turner te spelen... pak maar wat leuks!!! Plaatje dan he? Niet Tina...
Henkie