Op Polderpop Radio hoor je veel Nederlandse artiesten.

Of ze nu zingen in het Nederlands of een andere taal dat maakt niet uit.

Daarnaast ook aandacht voor de beste oldies van "all over the world".

Zo hoor je naast Nick & Simon of the Time Bandits dus ook Cliff Richard en Coldplay. Natuurlijk Marco Borsato en de Golden Earing, maar ook de Trammps of Tina Turner. Regionaal talent maar ook Elvis Presley of the Beatles.

Eigenlijk draaien we van alles als het maar gezellig is.

Wij noemen het de zogenaamde fluitradio. Ofwel bij elk deuntje kan je mee fluiten.

Platen die genoteerd staan in de Oranje top 30, en de nieuwste platen die we toegestuurd krijgen van Nederlandse artiesten.

Bovendien kiezen we elke week de tip van de week. Een nieuwe plaat die regelmatig te horen is na het nieuws op het hele uur.

Onder het hoofdstuk "tip van de week" is te zien welke plaat het deze week is.

Inmiddels zijn er vele gepresenteerde programma's door verschillende gepassioneerde DJ's. Om te weten wanneer welke DJ zijn programma presenteert kijk dan op: programmering. 

Officieel is Polderpop Radio begonnen op het toenmalige kennismakingskanaal van kabelaar UPC in Zuid-Oost Brabant. 

Dit was van oktober 1998 t/m januari 1999. Dit was toendertijd zo'n succes dat we een vast plek kregen aangeboden op het analoge net van UPC. Later kreeg dit dus een vervolg via het internet en daar is de middengolf frequentie 891 kHz dus bijgekomen.

Kortom Polderpop Radio de leukste met het beste van Nederlandse bodem en meer!

Polderpop Radio is een initiatief van Maat van Dam (Maarten Mudde), Peter Swaak, Henk Kruize en Peter van Zeelst (Jacco Hagoort.

Maak een Gratis Website met JouwWeb